Aku mahu mereka melihat aku sebagai manusia yang berjaya .

Monday, October 17, 2011

hotsetap vs tak hotsetap

hi.
Ok kali ni nak bercerita pasal budak hot.  Diulangi.. BUDAK HOT. ok bukan artis. Dah tentu la tak popiular mcm retis2 tu.Bukan jugak blogger popiular Tp budak hot yang biasa-biasa je.  ..  Ok muka cantik. Cun. Bukan bajet cun. Tapi memang cun la. OK budak hot kan. Mestila mempunyai pakej yang lengkap. ye dop?  heh heh heh.
budak HOT
Siapa tak tahu kan fenomena kat fesbuk sekarang macam mana. Ok mereka rasa sangat CUN buat muka  macam tu.  ENTAHLAH.Aku tak paham sebenarnya. Janji mereka hepy. BUT, bukan ni yang aku saja nk timbulkan isu tapi nak story bila budak hot di atas update status...
okeyyyyyyy..  :D
Budak hot wat status merepek meraban sakit perut nak berak pon ramai yang like. Hokey.. sebenarnya aku tak paham x paham dan x paham. Adakah mereka rasa mereka cun dan mereka boleh update status apa-apa je??  takpelah. meh tengok . kih kih kih.


Okey aku tahu mereka hot. Ada friends ribu riban. So 20 30 friends like status dia nak berak pon takda hal la kan.


Okeyy sekali lagi mereka hot dan cun habis.  :D  
Status budak hot memang macam ni ke? SELALUNYA macam ni la kan. Ohhhh dimana kekasih hatiku nie... ewwwww... 
kalau budak hot wat status macam nie

TAPI... Kalau budak tak HOT buat?




Budak X HOT


Okey fine aku sedar aku tak HOT. :D  Nak cakap 20.. seorang pon x ingin nak like..Ada friends ratus2 je. Muka pon tak hot SO xda sape la  nak like. HAHAHA. Lumrah kan. 
ok tu je nak kongsi. 

akhir kata ,selamat likes status budak hot nak berak. lalalalaala :D

kbye!

6 comments:

haNem said...

:)) huhu..kalau status artis lagi ah..sebot hai pun dah beratus like :)

Korean Style Online said...

Best la...Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

✿nurfaiezahbisman✿ said...

=.=! ya kan.. nampak sangat prbezaan nye.. ketara gle.. at0ii. .

Juey Ha said...

betul2. hehe :)
singgah sini n follow :)

model pakaian murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Ku Marissa said...

Salam, ika yang baju no8 tu dah sold out lah, yang RTY tu ada lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...